Početna | Kontakt
NARUČITE ODMAH Office: 026 514 343
Prijava korisnika| Prvi put ste ovde? Registrujte se!
 
 
Sadržaj
 
Usluge
Nabavka, Skladištenje, Klasiranje udžbenika, Distribucija
 
Dugogodišnje iskustvo u saradnji sa predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama omogućilo nam je da upoznamo problem sa kojima se susreću škole kada je reč o nabavci udžbenika. Odatle i počiva naše pojavljivanje i poslovanje kao agencije. Cilj agencije T.P.U."VOŽD" je da stupid u kontakt i ostvari najbolje moguće uslove sa izdavačkim kućama i po krajnjem zbiru porudžbine od škola, izvrši nabavku odnosno kupovinu udžbenika za škola.
 
Svi udžbenici i nastavna sredstva koji su odobreni od strane Ministarstva prosvete za datu školsku godinu, mogu se kupiti u pretplati u tri mesečne rate, preko matičnih škola. Matične škole potpisuju validan ugovor sa agencijom T.P.U."VOŽD" o nabavci udžbenika.

Sve obezbeđene narudžbine, T.P.U."VOŽD" je u obavezi da prikupi u par dana, od svih izdavačkih kuća trebovane količine, zatim da transportuje do svojih skaldišta gde skladišti i vrši klasiranje udžbenika po naslovima, a zatim, klasira po školama!
 
Zbirna trebovanja udžbenika koje je škola trebovala od T.P.U."VOŽD" -a, moraju se tačno uklopiti. Isklasirane naslove, T.P.U."VOŽD" je u obavezi da sa svojim voznim parkom distribuira sve dok je potrebno do svojih škola!
 
Informacije
Kako kupovati
Cenovnik i vreme isporuke
Načini plaćanja
Pravila i uslovi korišćenja
Kontakt