Početna | Kontakt
NARUČITE ODMAH Office: 026 514 343
Prijava korisnika| Prvi put ste ovde? Registrujte se!
 
 
Sadržaj
 
O nama
Kada su krajem devedesetih godina prošlog veka ljudi okupljeni oko malog porodičnog poduhvata pravili planove kako da zauzmu vodeće mesto u ovoj delatnosti i zadovolje prohteve kupaca, malo ko je verovao da će tako nešto biti moguće za ovako kratko vreme.
Ipak, snaga vizije nije znala za prepreke.

Agencija T.P.U."VOŽD" osnovana je u Velikoj Plani 18. januara 2002. godine, kao mala porodična firma sa dva radnika koji se staraju o snabdevanju osnovnih škola udžbenicima na području grada Velike Plane.
 
U periodu od 2002. do 2005. godine agencija T.P.U."VOŽD" ulazi u fazu turbulencije. Pored osnovnih škola na području grada Velike Plane, ostale osnovne škole van grada i drugih opština, bile su manje više sumnjive u plan i rad poslovanja naše firme, samim tim nismo imali konstantnost kupaca.
Od 2006. godine T.P.U."VOŽD" dobija svoj pravi identitet, brzo se razvija u poslovanju kroz mrežu od 12 osnovnih škola, a već 2009. godine širi mrežu na 24 osnovnih škola na teritoriji opštine Velika Plana i Smedereva.
Godine 2011. T.P.U."VOŽD" postaje lider u okrugu sa 36 osnovnih škola. Kroz njih snabdeva od 7.000 - 7.500 đaka, prođe oko 70.000 udžbenika kroz ruke radnika pri njihovom klasiranju i istovremeno sarađuje sa 9 ključnih izdavačkih kuća.
Od 2015. do danas 2020. godine., agencija T.P.U."VOŽD" sarađuje sa 15 veoma bitnih izdavačkih kuća u domenu izdavaštva udžbenika, nastavnih sredstava, priručnika, lektira, obrazaca, dnevnika i itd., a istovremeno snabdeva Fizička lica (roditelje) kao kupce iz više od 30 osnovnih škola na području opština Velika Plana, Smederevo i Smedervska Palanka.
 
Agenciju T.P.U."VOŽD" karakteriše dobro poznavanje robe (udžbenika, nastavnih sredstava, priručnika, lektira, diploma, svedočanstva, dnevnika, obrazaca i drugih proizvoda), siguran, tačan i brz transport i veoma dobra organizacija koja donosi visoku produktivnost što je iskorišćeno za razvoj poslovanja.
 
Informacije
Kako kupovati
Cenovnik i vreme isporuke
Načini plaćanja
Pravila i uslovi korišćenja
Kontakt