Početna | Kontakt
NARUČITE ODMAH Office: 026 514 343
Prijava korisnika| Prvi put ste ovde? Registrujte se!
 
 
 
Cenovnik i vreme isporuke

Isporuka na teritoriji Srbije

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo kurirskom službom City express, D Express, AKS Express i Post Express.

Pošiljke pouzećem se predaju kurirskoj službi na slanje u roku od jednog radnog dana. Za kupce koji plaćaju uplatnicom ili virmanom (pravna lica), vreme potrebno do slanja pošiljke je jedan radni dan od momenta kada primimo obaveštenje o izvršenoj uplati.

Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku. Uobičajeno vreme dostave je dva radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta četiri radna dana.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danom i subotom od 8:00 do 17:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Sve artikle pakujemo u zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

Isporuka u inostranstvu

Pošiljke van Srbije šaljemo Poštom Srbije isključivo fizičkim licima.

Plaćanje za porudžbine iz inostranstva moguće je isvršiti isključivo uplatnicom ili virmanom (pravna lica). Za ovu vrstu plaćanja iz inostranstva važe ista pravila koja su već navedena.

Sve knjige pakujemo u zaštićenu ambalažu, kako bi Vam stigle u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo.

Vreme potrebno do slanja pošiljke je jedan radni dan, nakon potvrde mejlom o kupovini. U zavisnosti zemlje isporuke i načina slanja, očekivano vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke na period od 5 do 30 radnih dana.

 
Informacije
Kako kupovati
Cenovnik i vreme isporuke
Načini plaćanja
Pravila i uslovi korišćenja
Kontakt